Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

RMT x AKI

Start:22-06-2023
Eind:27-08-2023

Website:www.rijksmuseumtwenthe.nl
Locatie:Rijksmuseum Twenthe

Van 22 juni t/m 27 augustus toont Rijksmuseum Twenthe kunstwerken van vierdejaars studenten van de AKI kunstacademie. De groepstentoonstelling RMT x AKI toont geselecteerde werken van vierdejaars studenten van de AKI kunstacademie. De jonge kunstenaars krijgen hierbij de mogelijkheid hun werk aan een groot publiek te tonen en zo ervaring op te doen met exposeren in een museale context.

Na een open call zijn de inzendingen geselecteerd op concept, uitvoering en aansluiting bij één van de drie programmalijnen van Rijksmuseum Twenthe: Het Groene Lab, Body Politics en Truth. Het resultaat is een verrassende tentoonstelling waarin 15 jonge talenten reflecteren op verschillende thema’s waaronder identiteit, klimaatverandering en de perceptie van waarheid in een snel digitaliserende wereld.

In de tentoonstelling zijn werken te zien van de volgende 15 studenten:

Stijn Bolhuis / Jim Dekker / Jonathan Doorduin / Sophie Dubyna / Joana Franco / Emily Ghazal / Jonatan Ivgi / Rik Kauffmann / Sjahrzad Khodadadeh / Sanne Licht / Eline Melissen / Iulia Paraipan / Andra Stoica / Lóa Sunnudóttir / Puck Verras

Rijksmuseum Twenthe
7514 BP
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!