Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Requiem van Mozart

Op zondagmiddag 15 mei zingt Toonkunst het Requiem van Mozart om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel

Start:16-05-2022 | 06:00 uur
Eind:16-05-2022 | 10:00 uur

Website:www.toonkunstenschede.nl
Locatie:Ontmoetingskerk

Onder begeleiding van dirigent Iassen Raykov en met pianobegeleiding van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko wordt het Requiem van Mozart uitgevoerd. Toonkunst Enschede geeft het eerste concert na een lange zangpauze in verband met de coronapandemie. Het Requiem van W.A. Mozart (1756-1791) kan eindelijk worden uitgevoerd, nadat het concert 2 keer eerder moest worden afgelasten.

De uitvoering wordt tevens het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent van Toonkunst, Iassen Raykov. De begeleiding op piano’s is in handen van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko. Zij verzorgen tevens en kort voorprogramma. Solisten zijn: Tinka Pypker (sopraan), Franske van der Wiel (alt-mezzo), Edward Ross (tenor), Edmund Saddington (bariton).

Wil jij hier bij zijn? Kaarten kun je reserveren door een e-mail te sturen naar secretariaat@toonkunstenschede.nl. Vermeld daarbij je naam en het aantal kaarten. Je kaarten liggen op dezelfde dag klaar bij de kassa en deze kun je dan ter plekke contant betalen.

Varviksingel 139
7512 EK
Enschede
Tel: 053 431 1568

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!