Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Ragnar Gischas

‘Ergens in het midden…’

Start:11-05-2022 | 12:30 uur
Eind:17-06-2022 | 17:00 uur

Website:www.fotogalerie-objektief.nl
Locatie:Fotogalerie Objektief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met het werk van Ragnar Gischas. De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 8 mei 2022 om 16.00 uur. U bent van harte welkom.

De waarheid ligt meestal ergens in het midden, tussen de polen.

In zijn werk laat Ragnar portretten en naakten zien die niet makkelijk in een duidelijk genre te vatten zijn, zoals de personen op de foto's niet in lades gestopt kunnen worden.

Als kijker word je geïnspireerd om gedifferentieerd te kijken en je eigen mening te vormen. De foto's bieden inspiratie om dieper onder de oppervlakte te kijken en op zoek te gaan naar jouw eigen waarheid, misschien ergens tussen zwart en wit.

Net zoals de genres in de tentoonstelling niet duidelijk afgebakend zijn, is het maken van foto's ook niet alleen op één manier mogelijk.

De digitale beelden zijn op twee verschillende manieren tot stand gekomen. Enerzijds op de klassieke manier met een full frame spiegelreflexcamera en anderzijds met een simpele compact camera (direct uit de doos) met een preset-instelling. Ondanks de digitale opnametechniek, zijn de foto’s niet digitaal bewerkt.

De foto's zijn afgedrukt op plotterpapier van één meter breed en bewust niet ingelijst. Deze presentatie is een nieuw aspect van zijn werk, omdat het zijn eigen charme heeft; spontaner, minder perfect en rauwer.

Fotogalerie Objektief
7511 GE
Enschede
Tel: 053 4322507

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!