Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Questioning my Significance

Installatie van potloden door Kim Engelen

Start:06-11-2021
Eind:12-12-2021

Website:www.kunsttorentje.nl
Locatie:Het Kunst-Torentje

“Tijdelijke ontmoetingen spelen een belangrijke rol in mijn werk. In mijn kunstpraktijk ben ik bezig met het maken van verbindingen, als nooit eindigende lessen in het verbeteren van communicatie”.

Bridges

Kim Engelen voert ‘Bridge-Performances’ uit. Dit zijn tijdelijke ontmoetingen van co-creatie op bruggen. Kim gebruikt de brug als metafoor voor verbindingen.

Kim gaat een brug maken van potloden en in het Kunst-Torentje plaatsen. Meestal doet Kim Bridge “Questioning my Significance” performances op bruggen. Nu gebruikt ze het Kunst-Torentje als ruimte bij een brug voor een installatie. Hierdoor wordt de brug nog belangrijker. De potloden staan voor de creativiteit in elk mens. Welk kind heeft ze vroeger niet gebruikt? De brug van potloden symboliseert zodoende hetgeen wat alle mensen met elkaar verbind.

Mensen worden uitgenodigd om deel te nemen. Ze kunnen bijvoorbeeld een kleurpotlood schenken en meewerken aan het kunstwerk. Kim bouwt aan haar werk tussen 2 en 5 november in het Kunst-Torentje.

Op 6 november is de opening van het werk om 16:00 bij het Kunst-Torentje. Het is ook dan nog mogelijk om een potlood toe te voegen aan het werk.

Het Kunst-Torentje is 24/7 open.

Met dank aan Talens en de gemeente Almelo

Egbert Gorterstraat 7
7607 GB
Almelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!