Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Overzichts-expositie van Kelly Salemink

Opening met muziek van DJ Arris.

Start:01-09-2022
Eind:01-10-2022

Website:tankstationenschede.nl
Locatie:Tankstation Cultureel Vulpunt

Tankstation Cultureel Vulpunt opent na de zomerstop op 1 september weer haar deuren, met een overzichts-expositie van Kelly Salemink, en muziek van DJ Arris.

Kelly Salemink (zij/haar) is een kunstenaar die de basisprincipes van fotografie, zowel analoog als digitaal, met verschillende, onconventionele technieken combineert. In haar vooral conceptuele werk onderzoekt ze onderwerpen als vervuiling en klimaatverandering, reizen, of een typisch Nederlandse verjaardag, vanuit een uniek perspectief. Kelly heeft door het hele land én internationaal geëxposeerd, en werken van haar zijn aangekocht door onder andere de Tweede Kamer. Voor de opening op 1 september, om 17:00, brengt ze een overzichtstentoonstelling van haar werk naar het Tankstation!

Tijdens de opening zal de gemeenschappelijke keuken vanaf 18:00 vegetarische diners serveren, en de avond wordt muzikaal afgesloten door DJ Arris (hij/hem), bekend van onder andere GoodCooperBadCooper en het Booster festival!

Vanaf 1 september is het Tankstation Cultureel Vulpunt elke dinsdag- en donderdagavond vanaf 18:00 geopend, met elke dag een nieuw vegetarisch of veganistisch menu, een weggeefwinkel, workshops, live muziek, en elke maand een nieuwe expositie. Tankstation wordt volledig gerund door vrijwilligers en werkt aan een gemeenschap die voor iedereen welkom, open en divers is. Voor een actuele agenda en reserveringen kan je kijken op https://tankstationenschede.nl/ .

Open: elke dinsdag en donderdag, 18:00 - 22:00 (bij expositie-openingen, open om 17:00) Entree: gratis. Diner: 10,- pp.

Deurningerstraat 28
7514 BJ
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!