Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Overlap Pop Up Clothes Swap Store

Start:05-08-2021
Eind:28-08-2021

Website:over-lap.nl
Locatie:Tankstation

Overlap is een kersvers mode en textiel platform in Enschede dat de bewustwording wil vergroten m.b.t. de overconsumptie en overproductie van textiel.In de maand augustus zijn we te vinden bij Tankstation Cultureel Vulpunt in Enschede met onze Pop Up kleding-ruilwinkel voor volwassenen, uiteraard veel dameskleding maar we hebben ook heren- kleding en voor iedereen die niets heeft met de kwalificatie dames- of heren-kleding maar dat zelf wel bepaald. Voel je dus welkom en neem kledingstukken, schoenen, accessoires mee die jezelf niet meer draagt maar die nog wel fashionable, heel, schoon en gestreken zijn.

Voor de hanteerbaarheid vragen we je max zo’n 5 items in te wisselen en max 5 "nieuwe" items per persoon weer uit te zoeken. Hoe hoger de kwaliteit en hipheid van de items die je inbrengt des te meer punten je kunt scoren, die je vervolgens weer kunt inwisselen voor “nieuwe” stukken in onze shop.Mocht het zo zijn dat je geen kleding hebt om in te wisselen maar je ziet toch wat leuks dan kun je tegen een vergoeding ook kleding uitzoeken.Dus kom lekker swappen en tegelijkertijd, tijdens dezelfde openingstijden, is er ook nog een expositie van 'Project Uitloper' te zien.

Openingstijden: donderdag van 12:00 tot 21:00, op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 18:00.

Tankstation
7514 BJ
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!