Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Open dag Ateliercomplex 6sprong

Elk uur cultuur

Start:10-09-2022 | 22:00 uur
Eind:12-09-2022 | 16:59 uur

Website:www.facebook.com
Locatie:Ateliergebouw de 6Sprong

Bij atelierstichting 6sprong aan de Roombeek zetten de kunstenaars op 10 en 11 september de deuren open. Van 11:00-16:00 uur zijn de ateliers te bezichtigen en op zondag kunnen snuffelworkshops worden gevolgd. Op elk uur zullen verschillende kunstenaars 45-minuten-workshops aanbieden in de disciplines: textiel, mozaiek, muziek.

Deelnemende kunstenaars: Etta Maduro, Anne Huizing , Eva Meijer, René Völker, Clemens Jongsma, Katinka Hamming, Fiona Rijpkema, Adrienne van Wartum, Femke Cloppenburg, Fiona Weide, Janina Stopperka, Gerard Borneman, Maarten Dalstra

Tevens is het Open Monumentendag en zullen er rondleidingen worden gegeven in het monumentale gebouw aan de Kottendijk 110b. Kunstenares Eva Meijer is gevraagd om haar expositie EnergieCultuur – EnergieKultur rond het thema duurzaamheid tentoon te stellen.

Kottendijk 110B
7522 BV
Enschede

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Platform

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!