Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

ONTMOETEN

Neem de tijd en laat je verrassen in deze ontmoeting met het ont-moeten.

Start:07-10-2022
Eind:30-10-2022

Website:www.utwente.nl
Locatie:De Vrijhof

Grafiek leent zich bij uitstek voor een vertraging van de tijd in onze hectische maatschappij waarin echte ontmoetingen tijdens corona ook lastig waren. De indirectheid van de techniek zorgt voor een traag proces waarbij analytisch denken en intuïtief handelen hand in hand gaan. Het voordeel van grafiek is dat de drukplaat vaker kan worden gebruikt, dus verrassingen, mislukkingen, experimenten maken niet uit. Beter nog: Het zijn vaak de extra's en onverwachte wendingen in het proces die verrassen en beeldend een nieuw proces weer aanwakkeren.

Alle werken tonen de rafelranden van de grafiek in gecombineerde technieken, boeken, stop motion films, combinaties met fotografie en objecten. Een ontmoeting met grafiek vers van de pers van de Aki.

Deze expositie vind plaats in het kader van de Grafiektri├źnnale 2022 waarin musea, galeries, kunstenaars, grafische werkplaatsen en verzamelaars een diversiteit aan exposities, workshops, lezingen, demonstraties en projecten organiseren.

De Veldmaat 5
7522 NM
Enschede
Tel: +31 54 4894400

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!