Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Online MeetUs!

Start:27-11-2020 | 17:00 uur
Eind:27-11-2020 | 18:00 uur

Website:us02web.zoom.us
Locatie:Online

Deze maand houden we de MeetUs online! Dit keer organiseren KunstNonStop en Concordia het samen met nóg een partner: Pakhuis Oost. Pakhuis Oost zoekt naar goede manieren om het maatschappelijke debat online voor te zetten dus dat is de ideale partner voor een online MeetUs.

Vrijdag bieden we een keuzemenu. We beginnen eerst met zijn allen en daarna kun je twee keer kiezen uit drie gesprekskamers met verschillende onderwerpen. Maarten Witteveen van Pakhuis Oost gaat graag met je in gesprek over de positie van kunstenaars in Corona-tijden. Wat zijn de uitdagingen en wat de kansen tijdens en na deze bijzondere tijd? Gill Bollegraf laat je even uit de waan van de dag stappen met een meditatie om zo jezelf weer op te laden. En bij het Open Podium kun je werk van kunstenaars bekijken en erover van gedachten wisselen en inspiratie opdoen.

Programma
16:45 Inloop
17:00 Welkom en uitleg
17:15 Keuzemenu ronde 1 (Pakhuis Oost / Meditatie Gill / Open Podium)
17:30 Pauze
17:35 Keuzemenu ronde 2 (Pakhuis Oost / Meditatie Gill / Open Podium)
17:50 Napraten
18:00 Sluiting

Praktische informatie
De online MeetUs vindt hier plaats. Als je op de link klikt kom je in een wachtruimte, waarna je wordt toegelaten tot het gesprek. Tip: Zet vast wat lekkers te eten of drinken voor jezelf klaar!

Over het Open Podium
Het Open Podium is voor jou! Deel je werk en ideeën met anderen. Door middel van foto’s of een filmpje kun je van gedachten wisselen met anderen en inspiratie opdoen. Ben je trots op wat je gemaakt hebt of ben je vastgelopen en kun je wel een blik van buitenaf gebruiken? Laat het zien! Stuur je beeldmateriaal in jpeg- of mp4-formaat (maximaal 2 minuten) naar petra@concordia.nl en het wordt online getoond.

Over Gill Bollegraf
Gill Bollegraf is coach en mindfulnestrainer en initiatiefnemer van Batterij! bij Concordia. Tijdens de meditatie stap je even uit de waan van de dag. Je maakt tijd voor jezelf vrij en kunt zo jezelf weer opladen. Kunst kan datzelfde teweeg brengen: ontladen en tegelijkertijd energie opdoen.

Over Pakhuis Oost
Pakhuis Oost is het onafhankelijk podium in Twente voor debat en gesprek over maatschappelijke onderwerpen. Tijdens de MeetUs over kunst. Maarten Witteveen praat met je over het kunstenaar zijn in tijden van Corona. Kom je vooral uitdagingen tegen of zie je ook mooie kansen liggen?

KunstNonStop en Concordia organiseren samen MeetUs, dé maandelijkse ontmoetingsplek voor alle creatieven in de regio. Kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en designers ontmoeten elkaar, laten hun werk zien en doen inspiratie op bij elkaar en verschillende gastsprekers.

De volgende MeetUs is op 22 januari.


Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!