Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Online KidsLab workshop – Textielsticker ontwerpen

Start:23-02-2022 | 15:00 uur
Eind:23-02-2022 | 16:30 uur

Website:tetem.nl
Locatie:online

Met de online KidsLab workshops zijn ontwerp- en maakworkshops ook toegankelijk voor kinderen vanuit huis. Deze sluiten thematisch aan bij de vakantieprogrammering van de Twentse Maakplaatsen. Zo ontwerpen 9 t/m 12 jarigen op woensdag 23 februari (15:00 -16:30 uur) samen met onze techniekcoach een textielsticker met het softwareprogramma Inkscape. Met het in ons MaakMeeLab geproduceerde ontwerp - die per post wordt toegestuurd – kunnen zij thuis eigen kleding of een tas pimpen en het ook een tweede leven geven. Opgeven voor de gratis workshops is niet nodig.

Meer informatie en alle benodigdheden om je kind(eren) deel te laten nemen aan de gratis* online KidsLab workshops, vind je via tetem.nl/athome/kidslab.

Met het High Tech programma bij de Twentse Maakplaatsen ontwikkelen de deelnemers een makermindset en 21ste eeuwse vaardigheden, die helpen om zich een beeld te vormen van de snel veranderende leef- en leeromgeving. Door nieuwe technologieën aan te bieden waarmee kinderen niet zo snel thuis of op school mee in aanraking komen, maken we ontwerp- en maakcultuur toegankelijk voor iedereen. Het KidsLab programma is een online aanvulling hierop.

*voor het laten vervaardigen van textielstickers vragen we voor postadressen buiten Overijssel een kleine vergoeding (materiaal- en verzendkosten).

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!