Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Onder de aandacht

Expositie professionele Hengelose beeldend kunstenaars

Start:12-09-2021
Eind:03-10-2021

Website:kunstnonstop.nl
Locatie:Oude V&D

Opening op 12 september

Werkgroep KunstNonStop Hengelo organiseert in samenwerking met stichting HeartPool van 12 september tot en met 3 oktober een expositie met de titel ‘Onder de aandacht’ in het oude V&D-pand [450m2] in het hart van Hengelo. Zij hebben hiervoor de professionele beeldende kunstenaars uit Hengelo uitgenodigd om elk één werk voor deze presentatie beschikbaar te stellen om zichzelf hiermee ‘Onder de aandacht’ te brengen.

Onder deze titel wil de organisatie met deze tentoonstelling niet alleen het publiek kennis laten maken met werk van Hengelose beeldend kunstenaars in alle creatieve disciplines uit Hengelo, maar tevens willen ze graag ook het digitale platform KunstNonStop bij de kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstorganisaties en instellingen ‘Onder de aandacht’ brengen.

De openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Een korte introductie wie KunstNonStop werkgroep Hengelo zijn:

KunstNonStop is hét platform voor kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstinstellingen. Je vindt er een volledige kunstagenda, informatie over de kunstinstellingen en ateliers, pagina's van kunstenaars, een prikbord, beeldmateriaal en nog veel meer.

In Enschede is KunstNonStop inmiddels een gevestigde naam en is zij een geliefde samenwerkingspartner van de lokale overheid, de instellingen en de beeldend kunstenaars.

Een Hengelose werkgroep heeft het initiatief genomen om te onderzoeken of een samenwerking met KNS mogelijk is. De succesformule van KNS delen we graag, want samen staan we sterker en we willen graag laten zien dat Hengelo een bloeiende kunststad is.

Brink 110
7551 JC
Hengelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!