Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

NATURE MATTER(S) 1 - Udona Boerema, Nour-Eddine Jarram, Hieke Luik

Start:09-03-2023
Eind:23-05-2023

Website:www.utwente.nl
Locatie:De Vrijhof

Met deze tentoonstelling NATURE MATTER(S) 1 begint Vrijhof Cultuur aan een langer lopende reeks beeldende kunsttentoonstellingen rond het thema natuur; de inspiratiebron van veel kunstenaars op het gebied van schoonheid, ruigheid, het poëtische, het ontembare. Of de lijdende natuur als uitgangspunt; de nijpende situatie waarin de natuur zich steeds meer bevindt en hoe kunstenaars daar een boodschap bij zoeken of brengen. Daarnaast dient de natuur als inspiratiebron en spiegel voor productontwerpers en uitvinders; natuurlijke structuren en eigenschappen die als voorbeeld kunnen dienen voor verbeteringen in productontwikkeling, de efficiëntie en schoonheid ervan, zowel praktisch als esthetisch.

Kunstenaars: Udona Boerema, Nour-Eddine Jarram en Hieke Luik.
De eerste expositie uit de reeks vormen we rondom kunstenaars die zich op het poëtisch vlak bevinden als het gaat om natuur. Lichtvoetige poëtisch, reflecterend, soms duister, triest of een onbestemd gevoel gevend.

Op vrijdag 10 maart organiseert Vrijhof Cultuur een feestelijke opening van de expositie: NATURE MATTER(S) 1! Jij bent hier van harte voor uitgenodigd! De opening vindt plaats om 16.30 uur in de Grote Expositieruimte van Vrijhof Universiteit Twente onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer: Vrijdag 10 maart
Tijd: 16.30 uur
Waar: Vrijhof Grote Expositieruimte

De Veldmaat 5
7522 NM
Enschede
Tel: +31 54 4894400

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!