Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MeetUs | Show us your Space!

Start:28-05-2021 | 16:45 uur
Eind:28-05-2021 | 18:15 uur

Inspiratie
André Smits fotografeert voor zijn project Artist in the World kunstenaars en mensen die in de kunstsector werkzaam zijn op hun werkplek. Het is een langlopend project zonder einde, hij heeft inmiddels duizenden foto’s gemaakt in binnen- en buitenland. André heeft ook Twente bezocht voor zijn project. De foto’s die hij hier maakte worden in Concordia vanaf 4 juni tentoongesteld, als een ode aan onze lokale kunstenaars. André maakt een grote muurschildering waar de foto’s in worden opgenomen, net als kleine werken van de gefotografeerde kunstenaars. Tijdens de online MeetUs vertelt André over zijn project en de vele ateliers die hij inmiddels heeft bezocht.

Atelierroute (online)
Door het project van André zijn we ook heel nieuwsgierig geworden naar jouw werkplek! Daarom organiseren we tijdens deze MeetUs een digitale atelierroute. We gaan online bij elkaar op atelierbezoek. Iedereen die wil kan in ongeveer vijf minuten een virtuele rondleiding door zijn/haar atelier geven, door met je webcam of laptop live rond te lopen. Als je van tevoren een filmpje wilt opnemen om tijdens de bijeenkomst te laten zien kan dat ook.

Wil je ook jouw werkplek laten zien? Laat het ons van tevoren even weten voor de planning. Mail naar info@kunstnonstop.nl ovv ‘atelierroute 28 mei’.

MeetUs (online)
28 mei vanaf 16:45 uur

Zoomlink:
https://us02web.zoom.us/j/83552091382?pwd=NTQ2OHh5Rkp3VE5aVjdDanFQbjVjQT09

De MeetUs is een maandelijkse netwerkborrel voor kunstenaars en creatieven uit Enschede en omstreken, georganiseerd door KunstNonStop en Concordia.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!