Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

MeetUs presenteert: Merlijn Twaalfhoven

Een spoedcursus crisisnavigatie door Merlijn Twaalfhoven

Start:26-11-2021 | 16:30 uur
Eind:26-11-2021 | 18:30 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Het is crisis. Het vertrouwen in de politiek is weg. Klimaatverandering wordt voelbaar. Intussen zitten we met een samenleving vol polarisatie, onvrede en onrust, sleept een uitzichtloze kabinetsformatie voort en zijn er over een half jaar gemeenteraadsverkiezingen. Laten we ons meevoeren in onzekerheid? Wachten we af tot de gemoederen bedaard en maatregelen of beslissingen door hogerhand voor ons bepaald zijn? Of kunnen we nu zelf, direct aan de slag om ons leven en onze omgeving gezond, verbonden en mooi te maken?

In zijn lezing op 26 november laat Merlijn Twaalfhoven zien hoe iedereen de kunstenaar in zichzelf aan kan spreken en ruimte kan maken voor schoonheid, verbeeldingskracht en spel. Zo kunnen we onzekerheidsvaardig worden en een andere weg betreden dan waar hulpverleners, politici en activisten al gaan.

Merlijn Twaalfhoven werkte als componist en theatermaker in conflictgebieden, met vluchtelingen en op plekken met grote maatschappelijke uitdagingen. Hij ontdekte hoe kunstenaars, musici en verhalenvertellers met verbeeldingskracht, schoonheid en spel het onbekende tegemoet treden. Deze ervaringen beschreef hij in het boek Het is aan ons dat onlangs uitkwam bij Uitgeverij Atlas Contact.

Deze MeetUs heeft een hybride karakter, wat betekent dat je het event ook middels een livestream kunt volgen. De link naar de live stream staat vanaf vrijdagmiddag hier: https://www.concordia.nl/event...

Agenda:
16:15 inloop
16:45 - 17:45 lezing en q&a
17:45 - 18:30 netwerkborrel

Gratis entree, reserveer een plekje dan krijg met je entreekaart het eerste drankje gratis. Om dit programma fysiek te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand wordt gehouden.

MeetUs is de maandelijkse ontmoetingsplek voor creatieve professionals uit de regio. Hier krijg je als kunstenaar de broodnodige voeding voor je beroepspraktijk, en heb je de mogelijkheid collega's te ontmoeten, werk te bespreken en t enetwerken. Uiteraard zijn ook kunstliefhebbers van harte welkom bij de events.

MeetUs wordt georganiseerd door KunstNonStop in samenwerking met Concordia en komt mede tot stand dankzij financiƫle steun van de gemeente Enschede.

Concordia Enschede
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!