Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

MeetUs: Open Podium

Start:28-06-2024 | 18:30 uur
Eind:28-06-2024 | 21:00 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia Kunstruimte

KunstNonStop en Concordia Kunstruimte organiseren maandelijks een netwerkbijeenkomst voor kunstenaars uit Enschede en omstreken. We bieden inspiratie, toegang tot nieuwe organisaties, en faciliteren een moment voor jou om met andere creatievelingen inspiratie en kennis uit te wisselen. Dit doen we onder de naam MeetUs.

Als laatste MeetUs voor de zomer willen we er iets speciaals van maken. Daarom organiseren op 28 Juni we een MeetUs bij Concordia waar jij als kunstenaar centraal staat. Het zal namelijk plaatsvinden met een open podium, waar jij iets van je werk kan laten zien of je gedachten kan delen. Bekijk onze open call met meer informatie over hoe je je aanmeld voor een podiumplekje!

Line up

Uit de aanmeldingen hebben we 7 kunstenaars en makers geselecteerd voor het programma. Beeldend kunstenaars Colin Wilkinson, Marc Otte, Te-Mao Lee, en Iulia Paraipan zullen werken tonen en vertellen over onderwerpen waar ze nu mee bezig zijn. Daarnaast zullen geluidskunstenaar Luca Favaro, comedian Jester, en drag performer Daddy Wix de line-up aanvullen met performances.

Te-Mao Lee en Luca Favaro zijn op dit moment artist-in-residence bij ARE, en komen respectievelijk uit Taiwan en Italiƫ. Iulia Paraipan is vorig jaar afgestudeerd op Fine Arts aan de AKI in Enschede en komt oorspronkelijk uit Roemeniƫ.

Praktische informatie

De entree en de soep zijn kosteloos. Bij binnenkomst ontvang je een muntje voor het eerste drankje. Daarna zijn de andere drankjes voor eigen rekening.

Het programma is als volgt:

18.30 uur inloop en soep
19.00 uur open podium
20.00 uur borrel/netwerken

NOTE! Several of the performances and talks will be in English or not use language. This makes this MeetUs particularly accessible to non-native speakers. We kindly invite you to join us this Friday!

Langestraat 56


Tel: 053 - 430 09 99

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!