Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

MeetUs on Tour: Tankstation Cultureel Vulpunt

Start:07-05-2024 | 15:30 uur
Eind:07-05-2024 | 17:00 uur

Website:forms.gle
Locatie:Tankstation Cultureel Vulpunt, Enschede

NIEUWE DATUM: Door omstandigheden kon de MeetUs op 23 april niet door gaan. De activiteit is daarom verplaatst naar 7 mei.

Introductie

De netwerkbijeenkomst MeetUs van KunstNonStop en Concordia gaat op tour! Welke faciliteiten zijn er voor kunstenaars in Twente? Hoe kan jij met verschillende organisaties samenwerken om je werk aan publiek te tonen of nieuw werk te ontwikkelen? We gaan dit jaar samen meerdere organisaties in de regio bezoeken om hier inzicht in te krijgen. Tijdens de bijeenkomsten openen we deuren en geven we jou de mogelijkheid nieuwe contacten in het werkveld te leggen.

Meet: Tankstation Cultureel Vulpunt

De eerste organisatie in de serie is de creatieve broedplaats en multi-culturele community Tankstation Cultureel Vulpunt. Tankstation Cultureel Vulpunt biedt faciliteiten en publieksprogramma's op meerdere onderwerpen. Op dinsdagen en donderdagen serveert de organisatie een vegetarisch dagmenu, opgevolgd door een gratis cultureel programma in de avond. Wellicht ben je er al eens wezen eten, of heb je er al eens een optreden of expositie opening meegepakt. Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we in op wat Tankstation Cultureel Vulpunt doet op het gebied van beeldende kunst. Welke expositie mogelijkheden biedt de organisatie? En hoe worden exposities ontwikkeld en exposanten geselecteerd? Wat is de achtergrond van de expositie die er in mei is? En wie zijn de vaste residenten van de organisatie?

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op deze vragen, en alles wat jij als deelnemer nog meer wilt weten! Details volgen.

Praktische informatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden tussen 15.30 en 17.00 bij Tankstation Cultureel Vulpunt (Deurningerstraat 28, Enschede). Je zal daar ontvangen worden met een hapje en een drankje. Deelname is gratis. Wel willen we je vragen ons te laten weten dat je komt. Daarvoor kan je dit formulier gebruiken.

Vanaf 17.00 begint de expositie opening volgens het reguliere programma van Tankstation. Er is dus na afloop van de rondleiding nog mogelijkheid om te netwerken met een breder publiek dat geïnteresseerd is in kunst. Er bestaat ook een mogelijkheid om op eigen kosten bij Tankstation Cultureel Vulpunt mee te eten. Hiervoor moet je van voren op hun website reserveren. Je kan dan ook gratis deelnemen aan de avond activiteit van Tankstation!
Deurningerstraat 28

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!