Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MeetUs in gesprek met Jasper Schütz

Lezing, soep, borrel en netwerken

Start:23-09-2022 | 17:00 uur
Eind:23-09-2022 | 19:00 uur

Locatie:Concordia

Ik ben Jasper Schütz. Kunstenaar, muzikant en cultureel ondernemer. Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd als Technisch Bedrijfskundige op de Universiteit Twente, maar tegenwoordig identificeer ik mij vooral als kunstenaar.

Op dit moment is bij Concordia de expositie te zien die ik voor KoppelKunst in samenwerking met mensen van het RIBW gemaakt heb.
Als spreker bij MeetUs zal ik het gaan hebben over projecten die mij het meest geïnspireerd hebben en de projecten waar ik nu aan werk. Via deze projecten zal ik proberen een beeld te schetsen van hoe ik te werk ga en waar mijn prioriteiten liggen.
Mijn creatieve inspiratie haal ik uit het kruisvlak tussen locatie, technologie, esthetiek en sociale interactie. Dit uit zich in hele diverse activiteiten. Zo organiseer ik kunstevenementen en muziekfestivals, ontwikkel ik apps, bouw ik communities, doe ik live elektronische muziek optredens, begeleid ik studenten van de Design Academy, creëer ik geluidskunstobjecten en probeer ik festival bouwkunst op de kaart te zetten als opkomende industrie.
In meer collectief verband maak ik met Daniël Maalman enorme geluidskunst werken mogelijk zoals Foundscape Orchestra Enschede, bouw ik met Buurmannen unieke area’s op innovatieve festivals en zit ik vanuit De Sektor graag aan tafel bij de Gemeente om van Enschede een nog toffere stad te maken!

Programma:
Inloop met soep en brood 17.00 uur

Inspiratiespreker 17.30 uur

Borrel en nagesprek: 18.30-19.00 uur
Entree is gratis, reserveer wel een plek zodat we weten hoeveel soep we kunnen laten maken.

KunstNonStop en Concordia organiseren samen de MeetUs, de maandelijkse netwerkplek voor alle creatieven in de regio.
Elke vierde vrijdag van de maand bieden we jou als kunstenaar, designer, grafisch vormgever, maker en creatieveling een plek om andere creatieven te ontmoeten, inspiratie op te doen en een dialoog te voeren met gastsprekers en collega's.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!