Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MeetUs - En... actie! Take 2

Maandelijkse netwerkborrel

Start:23-04-2021 | 16:45 uur
Eind:23-04-2021 | 18:15 uur

Hoe staan we ervoor?

Tijdens de MeetUs in februari stroopten we de mouwen op om samen aan de slag te gaan. We presenteerden maar liefst negen ideeën. In verschillende groepjes gingen we vol energie met de plannen aan de slag. Nu gaan we verder. Hoe staat het ervoor met de plannen? Zijn er vorderingen, en kunnen we elkaar verder helpen? We bundelen onze krachten en ideeën om samen de plannen verder te brengen.

Maar we beginnen met een inspiratiepraatje van Collin Vaneker. Hij is betrokken bij Creatieve Broedplaatsen Twente en bij de legendarische feestjes van VroegZat. Hij weet alles van goede ideeën en hoe je het heft in eigen handen neemt om die ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren.

Lees hier de negen plannen nog eens door:
https://kunstnonstop.nl/platform/vraag-en-aanbod/en-actie-9-mooie-plannen

Zien we je vrijdag 23 april vanaf 16:45 uur?

Zoomlink:
https://us02web.zoom.us/j/83552091382?pwd=NTQ2OHh5Rkp3VE5aVjdDanFQbjVjQT09&fbclid=IwAR16Ux9BC6yIA6fgnZxsyNejMloUAUN-021Qm7lsprjnnnA2mGFmCDdrNPI#success

De MeetUs wordt maandelijks georganiseerd door KunstNonStop en Concordia en is dé netwerkborrel voor kunstenaars en creatieven in de regio Enschede.

De volgende MeetUs is op vrijdag 28 mei. André Smits van Artist In The World deed op zijn Never Ending Art Trip Twente aan. Hij maakte foto’s van mensen in de kunstwereld op hun werkplek, veelal kunstenaars in hun atelier. Het resultaat is in juni in Concordia te zien, maar André geeft ons vast een sneak preview. Doe 28 mei mee aan de MeetUs vanuit jouw atelier en laat ons jouw werk en werkplek zien!

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!