Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MeetUs: Co-creatie

Start:29-03-2024 | 17:00 uur
Eind:29-03-2024 | 20:30 uur

Locatie:Concordia, Langestraat 56

Onze netwerkbijeenkomsten voor kunstenaars zijn terug! Op 29 maart ben je als kunstenaar of belangstellende weer welkom bij Concordia! Onder het genot van een soepje en drankje kan je in gesprek met andere kunstenaars en belangstellen. Ook hebben we deze keer een boeiend programma voor je over de meerwaarde van co-creatie en samenwerking om je werk of praktijk als kunstenaar naar een hoger niveau te brengen.

Programma

Vanaf 17:00 ben je welkom bij Concordia Langestraat. Het eerste half uur is er vrije inloop, kan je iets eten, en kennismaken met de andere creatievelingen.

Vanaf 18.00 beginnen we met de sprekers. Allereerst zal Yorick Zwart als artistiek leider van VAKTOR iets komen vertellen over multi-disciplinaire samenwerkingen die binnen en buiten dit makershuis plaatsvinden. De stichting organiseert samenwerkingen tussen kunstenaars, onderwijs, ondernemers en overheden. Daarna is kunstenaarsduo Jet Broekstra en Mark van Loon aan het woord. Zij nemen je mee in de mogelijkheden die ontstaan door als kunstenaar met elkaar samen te werken.

Naderhand is er nog ruimte om na te praten en nieuwe connecties te maken. Wie weet is dit het moment dat jij de persoon ontmoet voor jouw volgende succesvolle samenwerking.


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door KunstNonStop en Concordia. Toegang en soep zijn gratis.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@kunstnonstop.nl


Langestraat 56

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!