Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Meet Us - Open Podium

22 september, 17:00 - 19:00 uur

Start:22-09-2023 | 17:00 uur
Eind:22-09-2023 | 19:00 uur

Locatie:Langestraat 56, 7511 HC Enschede

Goed nieuws, op 22 september is er weer een Meet Us-event van KunstNonStop in samenwerking met Concordia. De aftrap van deze nieuwe reeks Meet Us-bijeenkomsten doen we dit jaar met een Open Podium. Onder het genot van een heerlijke kom soep is er ruimte om elkaar te inspireren. Dus neem je idee├źn, gedichten, kunstwerken, spoken word, liedjes of iets anders mee en deel het op het Open Podium, of kom langs om alleen te luisteren, dat mag ook.

Verder zullen er op deze avond drie speciale performances te zien zijn van Jonathan Doorduin, Puck Verras en Fernanda Gomes. Jonathan en Puck zijn net afgestudeerd aan de AKI en zullen een deel van hun eindexamenperformance laten zien. Fernanda is op dit moment artist in residence bij ARE.

Neem je vrienden, collega's en familie mee en laten we er met z'n allen een mooie aftrap van het nieuwe KunstNonStop-seizoen van maken.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op 22 september om 17:00 uur op de Langestraat 56, 7511 HC Enschede.

Tot snel!

P.S. Wil je iets laten zien op het open podium, stuur dan even een e-mail naar info@kunstnonstop.nl of geef het op 22 september aan bij een van de KunstNonStop-werkgroepleden (Eden, Judith, Tessa).

Langestraat 56
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!