Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Meet Us – Kom tot bloei

In gesprek met Marlies Leupen

Start:25-02-2022 | 17:00 uur
Eind:25-02-2022 | 19:00 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia, Langestraat

Marlies Leupen is gefascineerd door ideeën in de hoofden van mensen. Waarom gaat het ene idee als een speer en blijft het andere idee op de planken plakken? Ze heeft ontdekt dat als je je idee met anderen deelt, de kans veel groter wordt dat het echt tot bloei komt.

Tijdens de MeetUs maak je kennis met de ‘B hungry & get fed’ methode die Marlies ontwikkelde. Met deze methode leer je om de essentie van je eigen verhaal goed te verwoorden. Hoe vertel je over je werk en wat is in jouw geval een sterke start? Hoe kom je overtuigend over? Wie heb je nodig om je plannen te realiseren en hoe kom je tot effectieve samenwerking? De kracht van ‘B hungry & get fed’ zit in de begeleide interactie. Door actief met elkaar mee te denken ontvang je concrete tips, adviezen en energie waarmee je jouw project of onderzoek daadwerkelijk een stap verder kunt brengen.

---

Marlies heeft een achtergrond in de kunsten. Zij studeerde klassiek piano en culturele bedrijfsvoering. Daarna werkte zij als projectcoördinator bij de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem, als hoofd marketing en educatie bij Theater van het Oosten (nu Toneelgroep Oostpool), als zakelijk leider van ArtEZ faculteit Theater, als voorzitter van de Gemeenschap Beeldende Kunstenaars in Gelderland en als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds. Tegenwoordig is zij voorzitter van Drawing Centre Diepenheim. Sinds 2001 heeft Marlies een eigen bureau voor strategie, training en gespreksleiding: marliesleupen.nl. Haar kracht ligt in het snel ordenen van informatie en in het herkennen en verwoorden van de essentie daarvan.

Programma
Inloop met soep en brood 17.00 uur
Inspiratiespreker 17.30 uur
Borrel en nagesprek: 18.30-19.00 uur

Entree is gratis. Als je via de site van Concordia een ticket reserveert krijg je het eerste drankje gratis.

Over de MeetUs
MeetUs is dé maandelijkse ontmoetingsplek voor kunstenaars, creatieve professionals en andere geïnteresseerden uit Enschede en omstreken, waar je geïnspireerd wordt door gastsprekers en ruimte is voor dialoog. MeetUs wordt georganiseerd door KunstNonStop in samenwerking met Concordia en komt mede tot stand dankzij financiële steun van gemeente Enschede.

Langestraat 56
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!