Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

GECANCELD - Meet Us

Start:23-10-2020 | 16:30 uur
Eind:23-10-2020 | 18:00 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Elke vierde vrijdag van de maand! De toegang is gratis. Boek een plekje en krijg met je (gratis) entreekaart je eerste drankje gratis.

Concordia en KunstNonStop organiseren MeetUs, de maandelijkse ontmoetingsplek voor alle creatieven in de regio. Kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en designers kunnen elkaar ontmoeten, werk laten zien en bespreken, inspiratie opdoen bij elkaar en bij de verschillende gast sprekers.

Vandaag is Energie Kunst Generator te gast. Viktoria Gudnadottir, Kinga Röder de Jong, Radek Fedyk en Simone Wrede werkten samen aan een kunstproject over energie. Wat geeft iemand energie, wat is jouw motivator? Op basis van 40 Nederlandse en Duitse interviews op deze vraag ontwikkelde het kunstenaarsteam een caleidoscopische reis door de verschillende energiebronnen van de geïnterviewden.

Vandaag beleven we de première van dit project, inclusief een gesprek met de makers over de samenwerking, de Duits-Nederlandse insteek, en natuurlijk hun eigen energiebron.

Kunstenaar? Stuur je werk in!

Kunstenaars kunnen tijdens de MeetUs hun werk met een filmpje of foto's of zichzelf via een korte presentatie introduceren. Stuur het beeldmateriaal in jpeg- of mp4-formaat, maximaal 2 minuten naar petra@concordia.nl!

Programma

16.30 Inspiratiepraatje
16.45 - 18.00 Netwerkborrel

Doorlopend: presentaties kunstenaars op een scherm

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!