Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

May all your dreams come true

Met veel humor en een ijzersterke beeldtaal buigt Wayne Horse zich met zijn werk graag over de ambivalente rijkdom van het Westen.

Start:11-09-2020
Eind:22-11-2020

Locatie:Binnenstad

Refererend aan populaire cultuur, met veel humor en een ijzersterke beeldtaal buigt Wayne Horse zich met zijn grote en expressieve werken graag over de ambivalente rijkdom van het Westen: lust, luxe en hun keerzijde.

In de expositie May all your dreams come true legt Wayne Horse zich thematisch toe op het concept van de maakbaarheid van de maatschappij. Hij schrijft: “Onze samenleving is geobsedeerd door het idee om je droom waar te maken en je droomleven te leven. In May all your dreams come true zal ik me bezighouden met succes-coaching, all-inclusive vakanties, religieuze cultussen, beroepsreligie, sociale media, celebrity cult, werkelijke verlangens en de ballast die daarbij komt kijken. Mijn werk wordt vaak als kritiek ervaren, maar ik probeer zeker ook de goede kanten weer te geven. Zorg, vriendschap en liefde zijn net zo vaak onderwerpen van mijn werk als onwetendheid, egoïsme en hebzucht. Ze vervagen gewoon en gaan in elkaar over. Dromen en hoop zijn in eerste instantie positieve dingen die worden aangemoedigd. Het zijn de omstandigheden waarin ze ontstaan die ze met vuil besmetten. Dit maakt ze voor mij een interessant onderwerp.”

Oude Markt
7511GA
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!