Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Marty van Dijken

Start:15-02-2023 | 12:30 uur
Eind:24-03-2023 | 17:00 uur

Website:www.fotogalerie-objektief.nl
Locatie:Fotogalerie Objektief

MENSENLEVEN

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met het werk van Marty van Dijken. De officiële opening zal worden verricht door Roelof Bleker, Burgemeester van Enschede, en zal plaatsvinden op zondag 12 februari 2023 om 16.00 uur. U bent van harte welkom.

Marty van Dijken (70) houdt van het leven en houdt van mooie dingen (maken). Na zijn carrière in de reclame als directeur/eigenaar van diverse reclamebureaus, heeft hij zijn oude hobby weer opgepakt en is in 2012 de wereld rond gaan reizen om ‘mooie plaatjes’ te maken. Van Azië tot Noord en Zuid-Amerika. Gewoon foto’s. Recht voor z’n raap. Maar wel met een fantastisch oog voor detail en gevoel voor compositie. Geen enkele foto is digitaal bewerkt. Alles is puur.

Uit de duizenden foto’s heeft hij er zestien geselecteerd, waarin de mens centraal staat, maar waarbij de omgeving zeer bepalend is. Soms gemaakt met engelengeduld, maar soms ook razendsnel vanwege bedreigende situaties, zoals in Manilla. In iedere foto zit wel een emotie: humor, geluk, eenzaamheid, droefheid. Kortom; alles wat leven in zich heeft.

Houd ook van het leven. Ga kijken naar de tentoonstelling MENSENLEVEN.

Fotogalerie Objektief
7511 GE
Enschede
Tel: 053 4322507

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!