Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Maker Festival Twente

dé plek voor maken en techniek

Start:04-05-2023
Eind:07-05-2023

Website:www.makerfestivaltwente.nl
Locatie:Roombeek Enschede

4 t/m 7 mei | Meerdaags Makerfestival in Roombeek

Op en rond het festivalterrein voor Tetem in Enschede kun je elke dag van 13:00 - 17:00 uur in verschillende labs digitale en uitdagende maakactiviteiten volgen en nieuwe maakwerelden ontdekken. Neem deel aan een van de Kijk- en DoeLabs en onderzoek hoe kunstenaars werken en doe vooral ook zélf mee. 'Knuffel' de audiovisuele installatie Animaltroniek en maak zelf een kunstige robot. Maak samen met een vlinder een klimaatreis in de Augmented Reality wereld en bedenk je eigen klimaatactie of maak Seedboms. Onderzoek de schaduwexpo ‘Self Spot’ en ga zelf aan de slag met het ontwerpen van een schaduwpop óf ga op Zeemonster ontdekkingsreis in het MuseumLab.

Ook buiten gebeurt er heel veel! Ontwerp je eigen sleutelhanger in 3D in het EnschedeLab, laat je fotograferen bij een 3 meter hoge transformer, maak samen met het robot-orkest Ponytrap muziek, bezoek het Robot Theater Lab of graaf je eigen kuil in het Graaf- en WaterLab. En dan hebben we het PannenkoekenLab, ChocoLab, TextielLab, FietsLab en PolitieLab nog helemaal niet genoemd!


Roombeek
7523 JJ
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!