Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Lablearning@Home webinar-serie Wearables maken

Start:16-03-2021 | 19:00 uur
Eind:18-05-2021 | 20:30 uur

Website:www.tetem.nl
Locatie:Tetem (online)

Voor jongeren en volwassenen start 16 maart de Lablearning@Home webinar Wearables maken met het thema textiel. Deelnemers kunnen in de driedelige webinar-serie een gepersonaliseerde tas maken met verlichting. De Lablearning@Home webinars zijn een coproductie van de Twente Maakplaatsen en bibliotheken uit Overijssel en Gelderland in samenwerking met Tetem. Met de nieuwe webinar-serie sluit Tetem aan bij het Textiel Festival Twente, dat dit jaar in samenwerking met acht musea wordt georganiseerd.

Lablearning@Home webinars zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de softwarepakketten die daarbij horen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de lasercutter en borduurmachine? Ga dan aan de slag met het ontwerpen van een gepersonaliseerde tas tijdens de nieuwe serie.

Aanbod
In de driedelige online webinar-serie Wearables maken ontwerpen deelnemers met het softwareprogramma Inkscape een programmeerbare linnen- of heuptas. De tas wordt naar eigen ontwerp gelasercut en geborduurd in het lab van Tetem en in de laatste sessie door de deelnemers zelf in elkaar gezet. Een uitdagende webinar-serie met als resultaat een eigen gepersonaliseerde tas met verlichting!

Deelname
Deelname aan de Lablearning@Home webinar Wearables maken - die als reeks gevolgd moeten worden - bedraagt € 15,- per deelnemer. De prijs is inclusief drie webinars, materialen, lasercutten en borduren van het ontwerp en verzendkosten.

Lablearning@Home webinar Wearables maken:

 Webinar 1: lasercutter - 16 maart 19:00 – 20:30 uur

 Webinar 2: Borduurmachine - 20 april 19:00 – 20:30 uur

 Webinar 3: Wearable maken - 18 mei 19:00 – 20:30 uur

Kijk voor meer informatie en wijze van aanmelden op tetem.nl/athome/lablearninghome

Tetem
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!