Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Kunst snuiven in Hagen

Met Concordia’s kunstreis bezoek aan KunstQuartier Hagen

Start:25-09-2020
Eind:25-09-2020

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Op vrijdag 25 september organiseert Concordia een culturele reis naar Hagen. Elke kunstliefhebber is welkom om mee te gaan met deze geheel verzorgde busreis. Het reisgezelschap brengt een bezoek aan KunstQuartier Hagen, met onder andere de expositie: “Lebensecht? Hyperrealistische Skulpturen” in het Osthaus Museum.

Op het programma staan het Osthaus Museum Hagen en het Emil Schumacher Museum. Speerpunt van de museumcollectie van het Osthaus Museum in Hagen is het expressionisme en kunst vanaf 1945 tot nu. De vaste collectie wordt aangevuld met verschillende wisseltentoonstellingen, zoals de tijdelijke tentoonstelling “Lebensecht? Hyperrealistische Skulpturen”. Hier is een unieke selectie hyperrealistische werken te zien van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen vijftig jaar. In het Emil Schumacher Museum zie je schilderijen, werken op papier en keramiek, in wisselende tentoonstellingen. Daarnaast zijn er twee tijdelijke exposities te zien: "Der Reis des Materials" en "Durchbruch zu Farbe".

Coronaproof
De organisatie neemt alle voorzorgsmaatregelen om de reis en het bezoek aan de musea veilig te laten verlopen. Liesbeth Kom, programmeur bij Concordia: “Alle reizigers krijgen een eigen Concordia-mondkapje en er kunnen maximaal 36 mensen mee. Op locatie zijn alle maatregelen getroffen om het bezoek veilig te laten verlopen. Van de mensen zelf vragen we zich te houden aan alle richtlijnen. Wie na reserveren van een ticket klachten krijgt die op Corona kunnen duiden, kan zonder kosten de reis annuleren. We zien dat mensen er weer vertrouwen in hebben en zin hebben om weer iets te ondernemen: de eerste deelnemers hebben al een plek gereserveerd.”

Praktische informatie
Prijs per persoon is € 95,-, inclusief busreis, entreekosten inclusief rondleiding, uitgebreide lunch
Aanmelden kan tot en met maandag 20 september.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!