Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Kunst in het Volkspark

Geniet van kunst, live muziek en culinaire verrassingen.

Start:14-06-2020 | 11:00 uur
Eind:14-06-2020 | 17:30 uur

Website:www.kunstinhetvolkspark.nl
Locatie:Volkspark

Kunst in het Volkspark is niet meer weg te denken uit Enschede. Dit jaar vindt alweer de 26e editie plaats en is er onder andere weer op vier podia live muziek te horen, kun je struinen langs de vele kramen waar 150 kunstenaars hun werk exposeren. De exacte invulling van het programma laat nog even op zich wachten, maar zeker is dat het Orkest van het Oosten met de Nederlandse Reisopera op het grote podium aan de vijver weer een prachtig concert verzorgen. Kom jij ook genieten aan de waterkant?

Deze editie van Kunst in het Volkspark in Enschede kent meer dan 170 amateur- en professionele kunstenaars uit Nederland en Duitsland. Er is een galerieplein, kunststraatje en er zijn optredens van het Orkest van het Oosten en de Nederlandse Reisopera. Daarnaast is er de hele dag live muziek op het WAK-podium, SISO-podium en het Stage X podium.

Het Orkest van het Oosten speelt stukken van Dvorák, Donizetti en Smetana tijdens twee miniconcerten; om 12:30 uur en 14:15 uur.

Na het eerste concert vindt de uitreiking van de Damsté Kunst in het Volkspark prijs voor de beste kunstenaar, de Danel Designprijs en de Liberein prijs plaats door wethouder Jeroen Diepenmaat.

Nieuw is het gezellige en ruime horeca aanbod dat verspreid door het hele park aanwezig is. Met speciaal bieren van Stanislaus Brewskovitch, verschillende keukens van de Twentsche Foodhal en taartjes en tosti’s van Stoet. Maar ook Vietnamese loepia’s, frites, koffie en thee, fruit en churro’s. Alle eten en drinken kan met PIN en contant betaald worden.


Kunst in het Volkspark 2020

Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar over het evenement van 2020. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Altijd het laatste nieuws over evenementen, winkels en andere activiteiten in Enschede?

Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Facebook Enschede Enschede

Instagram EnschedeEnschede
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Platform

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes en nog veel meer.