Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

De WOLF is terug

Een expositie met werk van Ivo Kamphuis

Start:08-09-2019
Eind:13-10-2019

Website:www.kulturhushaaksbergen.nl
Locatie:Kunstzaal Achterom

Ivo Kamphuis (Enschede 1967) komt uit een kunstenaars familie. Zijn ouders Henk en Mimi Kamphuis en jongere broer Sicco en zus Miranda zijn ook kunstenaars. Er kan dus over gesproken worden dat het vak in hart en nieren zit. Ivo studeerde aan Academie voor beeldende kunst en vormgeving in Enschede in de jaren 1988-1993. Eenmaal afgestudeerd begon hij gelijk met het maken van zijn eigen werken, en ontwikkelde hij een voorliefde voor teken en schilder kunst. Beide vormen voert hij vandaag de dag nog steeds uit.

De Enschedese kunstenaar Ivo is niet alleen in zijn werk enkel in zijn soort maar ook zijn levenshouding is hier volkomen op aangepast. De kunstenaar reist van Scandinaviƫ en Schotland naar het Nederlands-Duitse grensgebied om zijn inspiratiebronnen te bezichtigen. Deze avonturier doet dit enkel in de natuur. Kamphuis haalt al zijn inspiratie uit deze reizen en maakt tijdens zijn reizen tekeningen van wat hem inspirt aan de natuur en de dieren die hier in leven.

Een natuurmens dus.

Sterrebosstraat 2
7481 DD
Haaksbergen

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!