Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

jamkaReD bij Meisje

Start:29-09-2021
Eind:03-01-2022

Website:www.jamkared.nl
Locatie:Meisje Koffie Geschenk

De muren van Meisje Koffie Geschenk in Enschede zijn gevuld met creaties van jamkaReD. Op de Facebook pagina van Meisje schreef Nonna Timorason, de vrouw achter Meisje, hierover het volgende:

"Onze kennismaking dateert al van voordat Meisje werd geboren. Maar Meisje was wel de aanleiding. Ik zocht een kunstenaar die een mooi kunstzinnig en eigenwijs ontwerp kon maken voor de niet-financiële tegenprestatie voor de crowdfunding actie, die ik organiseerde om Meisje 'geboren' te laten worden. Het werden prachtige jamkaReD tekeningen op bekers en wijnglazen. Zo werden er 2 bekers ‘getekend’ voor een funder. Eentje voor de funder en eentje voor Meisje, die wij nog steeds gebruiken voor onze gasten. Daarmee legde Meisje de verbinding tussen haar en de funder. Tegelijkertijd ontstond de verbinding met jamkaReD. Eentje die ik koester en vanaf vandaag mogen wij elke dag genieten van Roel’s werk. Nu jullie nog! Tot snel, dikke kuzzzz"

De tentoongestelde werken zijn te koop.

Op de bovenstaande website vind je alle informatie (naam, formaat, materiaal en prijs) over de aanwezige kunstwerken.

Verder staat daar het speciale expo aanbod voor het ontwerpen van jouw eigen unieke exclusieve telefoonhoesje à la jamkaReD. Zoals ook elk lid van de Meisje crew al heeft. Lees hier meer:

https://www.jamkared.nl/expositie-meisje-koffiegeschenk#expositie-aanbod

Raadhuisstraat 23
7511 HJ
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!