Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

InktSpot 2022

Inktspot: expositie van de beste spotprenten van 2022

Start:04-03-2023
Eind:30-03-2023

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Op zondag 12 maart vindt om 15.00 uur de opening van de Inktspot expositie plaats. Hier vindt de bezoeker de 143 beste inzendingen voor de Inktspotprijs 2022, de prijs voor de beste politieke spotprent van het jaar.

De expositie wordt geopend door Daan Bonenkamp, hoofdredacteur Tubantia. Hij gaat in gesprek met Maarten Wolterink, cartoonist en een van de spotprent illustratoren. Maarten zal tijdens de opening live een cartoon tekenen aan de hand van input van het publiek.

Jaarlijks wordt de Inktspotprijs uitgereikt door de stichting Pers en Prent. Vervolgens reist de expositie van de beste werken door Nederland en daarbuiten. De belangrijkste thema’s van de prenten afgelopen jaar, waren onder andere de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, inflatie en natuurlijk de oplopende gasprijzen. In het jaar 2022 waren er maar liefst 143 inzendingen van 43 verschillende tekenaars.

Concordia Enschede
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!