Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Inge Witvers

Kleur in cultuur en natuur

Start:05-01-2023
Eind:28-02-2023

Website:www.facebook.com
Locatie:Het Koetshuis

Beeldend kunstenaar Inge Witvers uit Almelo haalt haar inspiratie uit de beelden die zij om zich heen tegenkomt. Zij werkte als docent textiele werkvormen en kunstbeschouwing en had daarnaast haar eigen kunstpraktijk.
Beelden uit de natuur of van mode en tentoonstellingen inspireren haar. De foto’s vormen het uitgangspunt om met verschillende textiel technieken te bewerken. Experimenten om al aftastend natuur en cultuur in het werk met elkaar te verbinden.
Plastic of ander afvalmateriaal, alles kan in haar ogen worden gebruikt om nieuwe objecten te maken. o.a. een gebreid object van weggooi overals.
In haar kunst geeft ze met textiel en kleur, betekenis en structuur aan de chaos. Het is voor haar de manier om te communiceren over de schoonheid van de natuur en de variaties en technieken bij textiele werkvormen. Door zorgvuldig kijken en verkennen hoopt ze iedereen mee te nemen in deze positieve ervaring.

De tentoonstelling is 24 uur per dag door de grote vensters van Het Koetshuis te bezichtigen.

Marktstraat 23
7622 CP
Borne

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!