Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Informatieavond Cross-TIC

Start:03-04-2024 | 18:00 uur
Eind:03-04-2024 | 20:00 uur

Website:cross-tic.nl
Locatie:Bibliotheek Almelo

Over Cross-TIC

Cross-TIC is een meerjarig project dat plaatsvindt in heel Twente, dat kunstenaars die wonen en/of werken in Twente de kans wil geven om innovatieve cross-mediale kunstprojecten te ontwikkelen. De projecten kunnen plaatsvinden bij verschillende kunstinstellingen en kunnen kort, middellang of lang zijn. Tijdens een traject wordt een kunstenaar gestimuleerd om te experimenteren, onderzoek te doen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en zichzelf ook op zakelijk gebied verder te ontwikkelen. De uitkomsten worden zichtbaar gemaakt bij cultuurinstellingen (bibliotheken, cultuurhuizen, filmhuizen, theaters en musea), op festivals of bij de creatieve broedplaatsen in de regio.

Informatieavond

Op 3 april zal er een informatieavond over de aankomende trajecten van Cross-TIC plaatsvinden. Alle geïntereseerde makers zijn welkom, ook als je nog geen duidelijk idee hebt. De avond is van 18:00 tot 20:00 bij de bibliotheek in Almelo op de begane grond in het leescafé Feijn. Hier zullen we wat vertellen over Cross-TIC en de aankomende open calls. Daarna is er tijd om met de profielcoördinatoren en met de projectleider te spreken. Deelname is gratis.

Het Baken 3

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!