Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Immer de Ander

Twentse Kunst Alliantie

Start:03-09-2021
Eind:10-10-2021

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

De immersieve installatie "Immer de Ander" van de Twentse Kunst Alliantie, brengt een dialoog tot stand tussen de bezoeker en het kunstwerk.

Opening op vrijdag 3 september om 15:00.

"Zes vrienden komen na lange tijd weer samen voor een diner. Tijdens het eten wordt er heel wat opgerakeld. Het verlangen gekend te worden drijft ze meer uit elkaar dan dat het ze nader tot elkaar brengt. Er wordt gepraat maar niemand lijkt uit zichzelf te kunnen breken. Uiteindelijk slaat de betekenisloosheid de gasten murw, en zetten ze alles op het spel."

'Immer de Ander' verwijst naar het niet jezelf kunnen zijn zonder de reflectie en terugkoppeling van je omgeving. Het 'zijn' in relatie tot anderen. Iets dat de afgelopen anderhalf jaar tot een minimum werd beperkt. Dit gegeven heeft TKA als uitgangspunt genomen om mee aan de slag te gaan. Een mengeling van beeldende kunst, audio en hoorspel die samen één verhaal vormt, te ervaren door de bezoeker. Van 3 september tot 10 oktober kan dat bij Concordia.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!