Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

If it fools you, it is not fake

Fotomanifestatie Enschede 2021 - ‘Colors of Life’

Start:10-10-2021
Eind:19-11-2021

Website:www.tetem.nl
Locatie:Tetem

In het najaar van 2021 vindt hét fotofestival van het Oosten de Fotomanifestatie Enschede plaats. De hele stad zal van 10 oktober t/m 19 november in het teken staan van de hedendaagse Nederlandse fotografie. Te zien bij Tetem:

'If it fools you, it is not fake’

Door de samenwerking met het MaakMeeLab van Tetem Kunstruimte wordt digitale fotografie gecombineerd met technologieën zoals 3D printers en virtual reality en gaan de bezoekers zelf aan het werk.

Voor de expositie ‘If it fools you, it is not fake’ creëren jonge makers nieuw werk en onderzoeken de betekenis van meerstemmigheid. Op welke manier kunnen we nieuwe verhalen creëren waarin inclusiviteit, diversiteit en meerstemmigheid een plek krijgen in onze technologische samenleving? En hoe verhouden deze verhalen zich tot digitale informatie die we tot ons nemen?

Tijdens de Fotomanifestatie Enschede kan het publiek in het lab van Tetem experimenteren met nieuwe mogelijkheden rond fotografie. Denk hierbij aan het werken met een 360 graden camera, Virtual Reality of hologram.

Bezoek voor meer informatie en openingstijden: tetem.nl/reserveren, www.tetem.nl

Tetem
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!