Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Home Gallery Daniel, Bad Bentheim

Groepsexpositie

Start:16-08-2020
Eind:30-11-2020

Website:www.facebook.com
Locatie:Gallery Daniel, Bad Bentheim

Midden in Bad Bentheim, lekker dicht bij veel restaurantjes, cafe's en gezelligheid is de home gallery van Danny en Koos. De oude burcht wijst je al van ver de weg naar dit sfeervolle stadje. Bad Bentheim kan terugblikken op een lange historie; de beroemde burcht Bentheim – die hoog oprijst boven de stad – werd al genoemd in het jaar 1116!

Op verschillende etages kun je zowel kunstwerken bezichtigen als ook kopen. "Wij (Danny van Werven en Koos Hulshoff) bieden in onze galerie ruimte aan verschillende kunstenaars die hun werk willen tentoonstellen en verkopen. Onze passie voor kunst willen we graag delen met anderen in onze galerie waar kunstenaars en bezoekers elkaar kunnen treffen."

De opening zal op zaterdag 15 augustus plaatsvinden voor genodigden. Vanaf zondag 16 augustus is het toegankelijk voor een ieder. Daarna zal de galerie wekelijks open zijn op vrijdag t/m zondag van 14 – 17 uur.

Ochtruper Straße 7
48455
Bad Bentheim

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!