Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Hilde Onis, Nastia Cistakova en Lotte Reimann

Es fühlt sich so an dat er een waslijst met dingen is über die wir sprechen müssen maar veel te weinig tijd

Start:03-09-2021
Eind:05-12-2021

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Een expositie over de kracht van beeldende kunst en de voeding die de kunst ons biedt, iets dat we het afgelopen jaar door lockdowns en covid-maatregelen hebben ervaren als een groot gemis. Diezelfde lockdown en maatregelen echter, laten tegelijkertijd de sterke intrinsieke gedrevenheid en veerkracht van de kunstenaar zien.

Sommige mensen staan benijdenswaardig sterk in het leven. Alle drama, moeilijkheden en irritaties ten spijt, ze blijven zichzelf en houden vast aan een eigen visie en aan nieuwe mogelijkheden. Met humor en vertrouwen stappen ze de toekomst tegemoet. Drie jonge vrouwelijke kunstenaars in deze expositie benaderen het leven op die manier. Met humor, een beetje zelfspot en sterk, onderscheidend werk geven ze de rest van de mensheid hoop. Hun manier van werken is geen therapie, het is geen manier om het leven positief te kunnen benaderen. Het werk is de uiting van de daadkracht die ze intrinsiek meedragen.
Hilde, Nastia en Lotte maken werk speciaal voor deze expositie, gecombineerd met bestaand werk. Ze tonen video's, installaties, tekeningen en bedrukt textiel.

Concordia Enschede
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!