Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Henk Maassen

Start:18-02-2023
Eind:25-03-2023

Website:www.dedegrutzmacher.nl
Locatie:Galerie Dédé Grützmacher

Henk Maassen is in 1979 afgestudeerd aan de Academie voor Kunst en Industrie (AKI) in Enschede. In zijn werk gaat hij vaak uit van geometrische vormen. Een thema in zijn werk is het in beeld brengen van spanningen tussen verschillende vormen en materialen. Zijn kunst bestond in de beginjaren uit veel grote ijzeren constructies met kabels en buizen. Later begon hij steeds meer te spelen met balans en evenwicht in dunnere constructies. De afgelopen jaren werkt hij steeds meer met glas en zelfs bladeren en kaarsvet. En tegenwoordig heeft hij zijn werk ook aan het papier toevertrouwd. Ook hier zijn de bladeren en natuur terug te vinden. Henk ondervond door de tijd heen hoe kwetsbaar het leven is en dat is terug te vinden in zijn werk.

De opening is op 18 februari om 16.00 uur door Feya Wouda. Muzikale omlijsting van Erik van der Endt. Openingstijden zijn vrijdag t/m zondag van 14.00 tot 17.30 uur of via telefonische afspraak.

Dédé Grützmacher
7513 DT
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!