Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsexpositie Bornse kunstenaars

Start:01-07-2024
Eind:29-08-2024

Locatie:Het Koetshuis, Borne

Over de expositie

Deze zomer exposeren in totaal 17 kunstenaars in het Bornse Koetshuis. Het zijn allemaal kunstenaars uit Borne zelf. De kunstenaars hebben al eerder in het Koetshuis geƫxposeerd en tonen nu andere werken om hun ontwikkeling te blijven delen. De expositie start met werken van de kunstenaars Elsa Snijder, Floor Joosten, Mirna Limon, Willemien Nijman, Heleen Redderhof, Neveen Rustum, Mirian Jacobs, Annet van Rijswijk en Yvonne Denekamp.

Het nieuwe verrassende werk, met name schilder- , glas- en textielkunst, maar ook objecten, is te zien door de glazen pui van het koetshuis aan de Marktstraat 23 naast het Kulturhus. Het is ook mogelijk, op afspraak, om met kunstenaars in gesprek te gaan, de werken van dichtbij te bekijken en te kopen.

Een bijzondere aanleiding

De aanleiding voor deze expositie is dat na een onzekere periode over de toekomst van het Koethuis, het college van Burgermeesters en Wethouders eind april besloten heeft dat het pand een culturele bestemming blijft behouden. Dit is voor het kunstenaarscollectief BArt een aanleiding om de inwoners van Borne te bedanken voor de steun en empathie die het, in een onzekere periode, heeft ontvangen.

Marktstraat 23
7622 CP
Borne

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!