Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Gratis herfsttours door de binnenstad

De stad bewonderen onder leiding van een stadsgids? Grijp je kans en loop mee met onze gratis Herfsttours!

Start:22-10-2022 | 11:00 uur
Eind:05-11-2022 | 13:00 uur

Website:www.uitinenschede.nl
Locatie:Diverse locaties

Loop met een gratis stadsgids door de binnenstad van Enschede en ontdek alle leuke hotspots met een echte Enschede kenner. De stadswandelingen worden verzorgd door Stadsgidsen Enschede. Naast deze herfsttour door de binnenstad kan je ook mee lopen met de Harry Bannink en Willem Wilmink wandeling onder leiding van een gratis gids.

Bannink-wilmink wandeling

In 2020 is de Bannink-Wilmink wandeling toegevoegd aan het aanbod van routes van Tourist Info Enschede. Deze interactieve wandeling zet de iconen Harry Bannink en Willem Wilmink in de spotlights. En wie kan de deelnemers nu beter rondleiden dan Ton Ouwehand, mede-initiator van de route, en tevens columnist, recensent, muzikant én schrijver van het boek “Harry Bannink, toonzetter”. Ton neemt de deelnemers mee langs plekken die mijlpalen markeren in het leven van beide heren.

Gratis herfsttour

Op zaterdag 22 en 29 oktober en 5 november kun je onder leiding van een stadsgids meelopen met een gratis herfsttour. Deze groene stadstour leidt je langs gezellige pleinen en uiteraard de kleurrijke herfstobjecten in de stad. Om 11:00 uur en 13:00 uur starten de herfsttours voor het pand van de Tourist Info onder leiding van 2 gidsen. Per gids kunnen er 10 mensen mee.

Meld je nu aan voor een van de gratis stadswandelingen om zeker te zijn van een plekje. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!