Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

GOGBOT Café

Post-truth paradise!

Start:27-05-2021 | 19:00 uur
Eind:27-05-2021 | 21:30 uur

Website:www.planetart.nl
Locatie:Je eigen woonkamer

Het GOGBOT Café wordt al sinds 2016 georganiseerd door PLANETART & partners en is samengesteld door BlackBrick en Jacco Borggreve. Het thema van deze editie van het GOGBOT Café is het filosofische concept van een "post-truth society", "Infocalypse now - "recalibrate reality". Hierin zijn populistische actie, nepnieuws en diepe vervalsingen aan de orde van de dag.

Op het programma staan allerlei personen die gaan presenteren. Nolen Gertz is Universitair docent en technologiefilosoof en zal gaan spreken over nihilisme en de huidige media. Sabine Niederer is hoogleraar Visuele Methodologie aan de Hogeschool van Amsterdam en coördinator van het Digital Methods Initiative. Zij gaat een drieluik presenteren van nepnieuws-subthema's. Jasper van den Bovenkamp is een onafhankelijke verslaggever en denker en medeorganisator van het Burst your Bubble-festival. Hij zal zijn Deepfaked Double laten nadenken over waarheid en betekenis in een Post-Truth Paradise. Bullethead is een Post-Real Dictator uit een onzeker tijdperk die de discussie tot een goed einde zal brengen. Applied Ethicist, Lars van der Miesen, zal de Afterparty verzorgen door middel van de Post-Truth Pandemic / Paradise Quiz die online kan worden gespeeld!

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!