Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Forgather

Tekeningen en ruimtelijk werk van Danielle Spoelman

Start:27-10-2019
Eind:22-11-2019

Website:www.bornsesynagoge.nl
Locatie:Bornse Synagoge

Zondag 27 oktober: Opening, praatje en muziek bij de expositie Forgather van Danielle Spoelman in Cultureel Podium Bornse Synagoge.

U wordt van harte uitgenodigd om op zondag 27 oktober aanwezig te zijn bij de opening van de expositie 'Forgather' van Daniëlle Spoelman.

Programma:

- Cultureel Podium Bornse Synagoge is open van 14.00 -17.00 uur.

- 15.00 uur: Openingswoord door Audry Hoemakers, Projectleider Cultuur in Twente, afgelopen jaar verkozen tot meest inspirerende vrouw in Twente!

- Ukelele 'Bring and Play'. Speel je al langer of ken je net als Danielle nog maar een paar akkoorden? Neem je Uke en bladmuziek mee en speel en zing samen! Muziek is net als de natuur een grote verbinder: Forgather!

De expositie is daarna elke zondag te bezoeken van 14.00 - 17.00 uur t/m zondag 22 december. Met uitzondering van zondag 24 november omdat er dan een concert is.

Danielle Spoelman zal zelf aanwezig zijn op de volgende zondagen: 27 oktober (opening), 17 november, 15 december en 22 december (finissage). Kom langs om naar het werk te kijken, voor een goed gesprek of neem tekenspullen of je Ukelele mee, dan gaan we samen aan de slag.

Over de kunstenaar:

Danielle Spoelman is tekenaar en mixed-media artist. Ook in haar ruimtelijke werk komt de tekening vaak terug. Tekenen is voor haar de meest directe manier om hoofd, hart en hand met elkaar te verbinden.

In haar werk onderzoekt Daniëlle in hoeverre wij bewust en/of onbewust leven. In deze expositie behandelt ze de relatie tussen mensen en natuur. In sprookjesachtige beelden lijken mens en dier opgenomen te worden in de natuur om hen heen, terwijl zij zich amper van elkaar bewust lijken te zijn.

‘Wij zijn allemaal op zoek naar zingevende verhalen, dat is wat ons doet uitstijgen boven het dieren- en plantenrijk. De natuur zou daarin wel eens van veel grotere betekenis kunnen zijn dan wij ons realiseren’.

Meer info via:

www.bornsesynagoge.nl/project/...

en

www.daniellespoelman.nl

Adres: Bornse Synagoge

Ennekerdijk 17

7622 ED Borne

Stichting De Bornse Synagoge
7622 ED
Borne

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!