Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Flowers For Theodore

Tentoonstelling door ARE artist-in-residence Pierre Chaumont (Canada).

Start:08-12-2022
Eind:17-12-2022

Website:areholland.com
Locatie:XPO

Loukanikos was gestorven. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten of hebben gehoord heeft onze geliefde hond, Theodore, ons vredig tijdens het slapen verlaten. Hij heeft zijn hele leven belangeloos aan ons gewijd. Om ons te beschermen tegen de oproerpolitie tijdens protesten, maar ook tegen traangasgranaten tijdens de talrijke en onvermijdelijke confrontaties. Het is nu onze beurt om samen te komen en waardig afscheid te nemen van degene die meer van ons hield dan we ooit van hem hadden kunnen houden. Je hoeft niets mee te nemen, maak je geen zorgen, we hebben voor alles gezorgd. We hebben alleen je hulp nodig om de laatste regelingen te treffen zodat we de laatste bloemen voor Theodore kunnen plaatsen.

Opening: 8 december 2022, 20:00-23:00
Periode: 8-17 december 2022
Open: vr – zo, 13:00-17:00

Pierre Chaumont is een conceptuele kunstenaar die woont en werkt in Montreal, Canada. Zijn werk zijn getoond in de Verenigde Staten, China, Japan, Zuid-Korea, Brazilië, Griekenland, Oostenrijk, Duitsland, Libanon, Spanje, Slovenië en Canada. Hij maakt deel uit van de collectie van de MoCA Laurentians (Canada), Munson Williams Proctor Art Institute (VS), The Museum of Art of Lendava (Slovenië), de Cigarreras Collection (Spanje), de Loto-Quebec Collection (Canada), en de collectie New Ark Library (VS).

Bekijk hier de trailer van de tentoonstelling

Nederland
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!