Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expositie SAMEN!

met de Superrrkunstkids

Start:14-12-2019
Eind:23-02-2020

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia Langestraat

SAMEN! is een tentoonstelling voor kinderen, gemaakt en bedacht samen met kinderen. Omdat kinderen vast andere dingen interessant vinden dan een volwassene kreeg Concordia hulp van zes kinderen, de Superrrkunstkids! Zij weten natuurlijk superrrgoed wat kinderen leuk vinden. In SAMEN! gaat het erom samen naar kunst te kijken, samen te beleven en samen te maken.

De expositie is ingericht als een huis, met verschillende kamers zoals de slaapkamer, de game-zolder of het atelier. Elke kamer vraagt om een eigen kunstwerk. Wat wil je bijvoorbeeld zien in een keuken en welk kunstwerk past er in de slaapkamer? In SAMEN! kan je zien en beleven welke kunstwerken dat zijn geworden én kan je zelf aan de slag in het atelier of tijdens de workshops.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Superrrkunstkids hebben uitgekozen? Kom snel kijken, SAMEN! met je familie en vriendjes!

Op zaterdag 14 december wordt de expositie feestelijk geopend. In de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven in deze expositie.

Langestraat 56
7511HC
Enschede
Tel: +31 53 4300999

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!