Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expositie 'In de wolken met reisherinneringen'

Start:06-04-2024 | 14:00 uur
Eind:11-04-2024 | 17:30 uur

Website:www.dedegrutzmacher.nl
Locatie:Robsonpand, Enschede

Over de expositie

Tussen 6 april en en 11 mei is er bij Galerie Dédé Grützmacher een expositie te zien met de werken van Gerda Hofman, Jan Broer, en Daniël Levi. Ieder van de kunstenaars werkt binnen een andere kunstdiscipline. Gezamenlijk vormen hun werken de expositie onder de noemer 'In de wolken met reisherinneringen'. Deze gezamenlijke lijn is ontstaan door het combineren van de fascinatie met wolken in het werk van Gerda Hofman, met de keramische reisherinneringen van Daniël Levi en de foto's van Jan Broer. In zijn foto's legt Jan Broer al reizend op een bijzondere manier gebouwen vast. Waarbij soms ook de wolken op de achtergrond een rol spelen.

Vijfjarig bestaan

Galerie Dédé Grützmacher bestaat 5 jaar! De organisatie gebruikt deze expositie om haar jubileum te vieren. De expositie wordt daarom geopend door wethouder Jeroen Diepemaat. Tijdens de opening begeilden Esther Hageraats en Willem Habers met muziek. Op zaterdag 6 april ben je vanaf 16.30 welkom voor deze bijzondere opening.

Praktische informatie

Na de opening is de expositie standaard te bezoeken van vrijdag t/m zondag tussen 14.00 en 17.30. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor bezoek op andere tijden. Neem daarvoor contact op via 0613987071. Toegang is gratis.Blekerstraat 165


Tel: 0613987071

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!