Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expositie : DUISTERNIS

Start:20-10-2023
Eind:05-11-2023

Website:www.ruimtevoorkunst.nu
Locatie:Kunstwerkplaats De Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33e

TentoonstellingRuimte voor Kunst presenteert:

DUISTERNIS

In een donker bos verdwalen, bij het licht van de zachte maanstralen, tot daar een wolk voor drijft… Op naar het schaduwrijk, de plaats waar dromen, angsten en mysteries worden geboren. Hier kan duisternis blijven hangen, als een deken over vormen die je half herkend.

Veel kunstenaars hebben door dit innerlijke landschap gezworven. Het is waar verbeelding en creativiteit gestalte krijgen en vrij rondwaren. Waar kunst in duisternis ontstaat. In de tentoonstelling Duisternis geven Metin, Michael, Renske en Judith elk hun eigen visie op dit fascinerende thema.

Tijdens de expo is een randprogramma georganiseerd dat zeer de moeite waard is: een live show van |grens|, donkere verhalen van Abe de Verteller, een moderne dansperformance van Persijn Oesterholt en een workshop + open podium ‘spoken word’ onder leiding van Mette Hoekstra. Daarnaast is er een ‘wonderkabinet’ met voorwerpen uit de collectie van Museum Hengelo. Kijk voor het programma en meer info over de expo op www.ruimtevoorkunst.nu

Je bent van harte welkom op de OPENING vrijdag 20 oktober om 19:30!De tentoonstelling wordt geopend door Josine Sibum Siderius, voorzitter van de Adviescommissie Beeldende Kunst & Vormgeving Hengelo.Aansluitend treedt |grens| op.

Openingstijden Expositie: van 20 oktober t/m 5 november van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00

Werk op afbeelding door Judith Schepers

Kunstwerkplaats De Möllerwerf
7553 DS
Hengelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!