Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expositie 'De Mogelijkheid Bestaat'

Start:25-04-2024 | 09:00 uur
Eind:05-06-2024 | 18:00 uur

Website:www.utwente.nl
Locatie:Vrijhof, Enschede

Vrijhof Cultuur nodigt je uit voor de bijzondere expositie: 'De Mogelijkheid Bestaat'. In de expositie vervagen de grenzen tussen kunst en wetenschap. Kunstenaars Bianca Sistermans en Eva Gerlach hebben de campus van de Universiteit Twente verkend, zijn in de wereld van wetenschap en technologie gedoken, en hebben hun ervaringen vertaald naar een unieke verzameling foto's en gedichten.

Als vervolg op hun eerdere werk, ‘Alledaagse ergernissen’ hebben Bianca en Margaret zich laten inspireren door de intrigerende wereld van de laboratoria, waar verbeelding en realiteit elkaar ontmoeten. Hun werk vangt op scherpe wijze de wetenschap en brengt vooral de menselijke kant van deze omgeving tot leven.

De foto's, prachtig vastgelegd, worden vergezeld door diepzinnige gedichten die de verbeelding prikkelen en de complexiteit van het wetenschappelijk onderzoek weerspiegelen.

Kom naar de opening

De expositie opent op 25 april. Je bent welkom tussen 16.15 en 18.00 in de grote expositieruimte van de Vrijhof Universiteit Twente. Deelname is gratis. Wel moet je je van te voren aanmelden via dit formulier.

De Veldmaat 5


Tel: (+31) 53 489 4400

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!