Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expo Erik van der Endt

30 jaar schilderijen en tekeningen

Start:21-06-2024
Eind:30-06-2024

Website:www.erikvanderendt.nl
Locatie:Arendsmanhuis

Over de tentoonstelling

De tentoonstelling is een grote overzichtsexpositie van 30 jaar werk van Erik van der Endt. Er zal een variatie van tekeningen en schilderijen getoond worden.

Vanuit een enorme passie voor geschiedenis en een behoefte aan diepgang en vanuit de klassieke vraag over onze oorsprong en ons doel, heeft Erik zich ge├Ârienteerd op onze voorouders en hun artistieke erfenis. Dit thema loopt als een rode draad door de ontwikkeling van het werk heen. Eerst zijn het fijne pastels en schilderijen in olieverf, later wordt het werk steeds groter en expressiever. Onder invloed van ervaringen opgedaan in het leven, dringt zich gaandeweg de donkere kant van de mens op.

Praktische informatie

Op 21 juni om 20.00 wordt de expositie geopend. Dit zal geleid worden door voormalig stadsdichter Marg├│t Veldhuizen. Uiteraard zal ook de kunstenaar zelf aanwezig zijn.

Daarbuiten zal de expositie te bezoeken zijn in het weekend tussen 11.00 en 18.00. Komt dit niet uit? Dan is ook bezoek op afspraak mogelijk.

H.B. Blijdenlaan 83


Tel: 06-47650874

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!