Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expo 88: Margeet Zwetsloot, Debbie Voerman, Jörgen Caris

88ste expositie bij Hof 88

Start:04-09-2022
Eind:30-10-2022

Website:www.kunsthalhof88.nl
Locatie:Kunsthal Hof 88, Almelo


Expo 88: Margeet Zwetsloot, Debbie Voerman, Jörgen Caris
Zondag 4 september tot en met 30 oktober 2022

Opening 4 september; kunstenaarsgesprek met Gemma Boon en muziek van het Oekraïnse zangersechtpaar Nodari en Tatyana Rosopidze

Jörgen Caris: Waar droom je s'nachts over? Bekende en onbekende mensen is de vraag gesteld in de rubriek 'Ik heb een droom: in dagblad Trouw. De geïnterviewden bieden een kijkje in hun binnenwereld. Persoonlijk en intiem. Die kwetsbaarheid en de raadsel-achtige wereld van ons onderbewuste weet Caris prachtig te vangen in zijn portretten in zwart-wit. Wie ben ik: degene die wakker is en elk verhaal naar zijn hand zet, of degen die slaapt en de grip volledig kwijtraakt. (Noor Helleman)

Debbie Voerman schildert portretten. Haar werk is ruw, rauw, zonder opsmuk, fanatiek, gedreven, spontaan, krachtig, spattend, druipend, ongepolijst, groot (zelfs in het klein) uitvergroot, geposeerd, grote vlakken, harde kleuren, contrastrijk, niet opgepoetst, kijkt je aan en blijft je achtervolgen.

Margreet Zwetsloot is geïnteresseerd in natuur-en sterrenkunde. Momenteel is zij geboeid door het proces van botsende deeltjes. Hierbij ontstaan nieuwe deeltjes die kleiner zijn dan de kern van een atoom en slechte een fractie van een seconde bestaan. Deze deeltjes laten sporen achter die op een foto kunnen worden vastgelegd. De foto wordt verwerkt tot een keramisch fototransfer, die wordt aangebracht op geglazuurde oppervlakken van de keramiek

Openingstijden

dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.

Klik hier voor de Route

Elisabethhof 6
7607 ZD
Almelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!