Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Every Lining Has a Silver Cloud - Lea van Vlodrop

Start:26-05-2023
Eind:18-06-2023

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Onder de titel “Every Lining Has a Silver Cloud” exposeert Lea van Vlodrop haar werk. Zij is momenteel 3e jaars student aan AKI-Artez in Enschede. Op de tentoonstelling zijn schilderijen en tekeningen te zien in samenhang met een installatie van keramiek.

Centraal in de thematiek van het werk staat hoe wij omgaan met en kijken naar symbolen die ons in het dagelijks leven uit verschillende culturen omringen.
Zij speelt met betekenissen en verwachtingspatronen en ontwikkelt nieuwe symbolen aan de hand van ogenschijnlijk eenvoudige afbeeldingen. In de verschillende technieken en materialen ontstaan, ondanks de verschillen, ook overeenkomsten. Die overeenkomsten maken de tentoonstelling tot één geheel van verschillende disciplines.

“Every Lining Has a Silver Cloud” van Lea van Vlodrop loopt van 26 mei tot en met 18 juni, de opening vindt plaats op vrijdag 26 mei van 15.00 tot 17.00.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!